Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol10/u1/evrnoomauuzq479/tmeit.se/public_html/w/languages/LanguageConverter.php on line 715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol10/u1/evrnoomauuzq479/tmeit.se/public_html/w/includes/json/FormatJson.php on line 297
Bli medlem - TraditionsMEsterIT

Bli medlem

Så du funderar på att bli medlem? Sluta fundera och agera!

Till att börja med: för att bli medlem i TraditionsMEsterIT (TMEIT) krävs det att man är medlem i Sektionen för Informations- och Nanoteknik vid Tekniska Högskolans Studentkår i Stockholm.

I utbyte mot att du arbetar några pubar och fester varje läsår så får du tillgång till studentfester över hela Stockholm (fester.nu), och möjligheten till att träffa nya och spännande människor. Det är inte så jobbigt som det kanske låter; framförallt inte i vårt glada gäng!

Först måste man gå igenom en period som Prao för att bekanta sig med klubbmästerivärlden och lära sig verksamheten. När man har visat sig "värdig" upphöjs man till fullvärdig medlem och benämns därefter Marskalk.

Nå... några frågor? Redo att ta steget? Maila oss på kontakt@tmeit.se.

Vänliga hälsningar,
TraditionsMästarna

Information

Den här sidan är en wiki där innehållet är skapat av TMEITs medlemmar. Har du frågor eller synpunkter, kontakta webbansvarig. Allt material omfattas av upphovsrätten.

English The contents of this site are in Swedish. If you have questions or feedback, please contact the administrator.